21/2/14

5η μέρα αποκλεισμού του ΕΟΠΥΥ Αγ. Δημητρίου - νέα ανοικτή συνέλευση εργαζομένων,ανέργων και κατοίκων στις 6μμ

Σήμερα είναι η 5η μέρα αποκλεισμού των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ Αγ.Δημητρίου. Το απόγευμα στις 6μμ έχει νέα ανοικτή συνέλευση στον πεζόδρομο του ΙΚΑ.  Σε κάθε συνέλευση ανταλλάσουμε απόψεις και ιδέες για την πορεία των κινητοποιήσεων, για τους στόχους που βάζουμε και κανονίζουμε τα πρακτικά του αποκλεισμού και των κινήσεων που αποφασίζουμε.

Η συνέλευση των κατοίκων, εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων των γύρω περιοχών καλεί κάθε σύλλογο, σωματείο ή ομάδα πολιτών να στηρίξει τον αγώνα για την προάσπιση της δημόσιας και δωρεάν πρωτοβάθμιας περίθαλψης και για την άμεση επαναλειτουργία των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ. Στα πλαίσια αυτά αποφασίσαμε στη χθεσινή συνέλευση να παρέμβουμε στο σημερινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στις 8μμ προκειμένου να πιέσουμε για αντίστοιχη απόφαση. Επίσης να λάβουμε συγκεκριμμένες δεσμεύσεις για χρήση των υποδομών και των δυνατοτήτων του δήμου για τον αγώνα μας.

Χθες το μεσημέρι , στη διάρκεια της συγκέντρωσή μας στον πεζόδρομο του ΙΚΑ, επισκέφτηκε τη συγκέντρωσή ομάδα ξένων ευρωβουλευτών μαζί με αντιπροσωπεία του ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: