18/2/14

Συζήτηση-ανοικτή συνέλευση σήμερα Τρίτη στις 19:00 στο δημαρχείο Αγίου Δημητρίου για τη συνδιαμόρφωση συνθηκών επαναλειτουργίας του ΕΟΠΥΥ

Κοινός αγώνας εργαζομένων - κατοίκων για πραγματική πρωτοβάθμια περίθαλψη για όλους

Σήμερα ήταν η 2η μέρα παρουσίας κόσμου έξω από τον ΕΟΠΥΥ Αγ. Δημητρίου, όπως έγινε και σε άλλες περιοχές της πόλης. Ως συνέλευση συμμετέχουμε σε αυτό το μέτωπο αγώνα και μοιράσαμε σχετικό μας κείμενο.

Θεωρούμε ότι ο ΕΟΠΥΥ, καθώς και όλες οι προνοιακές δομές, δεν είναι κανενός υπουργείου για να αποφασίζει για την τύχη τους. Είναι δικές μας και θέλουμε να λειτουργούν. Θέλουμε να διαμορφωθούν διαδικασίες κοινού αγώνα εργαζομένων στο ΕΟΠΥΥ και κατοίκων (εργαζομένων-ανέργων, ασφαλισμένων-ανασφάλιστων, ξένων και ελλήνων). Θεωρούμε ότι μπορεί ο ΕΟΠΥΥ του Αγίου Δημητρίου, όπως και άλλα πολυϊατρεία, να αποτελέσει κέντρο αγώνα για πραγματική πρωτοβάθμια περίθαλψη για όλους δωρεάν.

Καλούμε σε ανοιχτή συζήτηση-συνέλευση σήμερα Τρίτη 18/2 στις 19:00 στο κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη στο δημαρχείο Αγ.Δημητρίου για να δούμε αν και πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε άμεσα τον ΕΟΠΥΥ Αγ. Δημητρίου και να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Το κείμενο που μοιράζαμε σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: