6/11/12

Ανταπόκριση από τη σημερινή ανοιχτή συνέλευση στο κατειλημμένο δημαρχείο - [Τρίτη 6/11, 10:30] προσυγκέντρωση στο μετρό Δάφνης

Σήμερα Δευτέρα 5/11 στις 18:00, το σωματείο υπαλλήλων του δήμου Αγίου Δημητρίου καλούσε σε ανοιχτή συνέλευση στο κατειλημένο δημαρχείο. Η κατάληψη έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή και γίνεται στα πλαίσια των κινητοποιήσεων ενόψει της κατάθεσης των νέων μέτρων και της ψήφισης του προϋπολογισμού.

Παραβρέθηκαν γύρω στα 100 άτομα, κάτοικοι και μέλη συλλογικοτήτων των γύρω περιοχών. Από την κουβέντα που πραγματοποιήθηκε, θα θέλαμε να τονίσουμε τις τοποθετήσεις για την ανάγκη δημιουργίας ευρύτερων λαϊκών μετώπων μακριά από κομματικές ή άλλες ιεραρχίες. Μετώπων που θα ενώνουν τον κόσμο στην πράξη και που θα ενισχύουν τις προσπάθειές μας τόσο στο επίπεδο της αντίστασης όσο και στο επίπεδο της δημιουργίας αντιδομών για την κοινωνική αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια.

Ανανεώθηκε το ραντεβού για αύριο το απόγευμα στις 18:00 πάλι στο κατειλημένο δημαρχείο. Αυτό το μέρος θα λειτουργήσει τουλάχιστον τις επόμενες 2 μέρες ως ένα ανοιχτό κέντρο αγώνα.

Προσαρμοζόμενοι στις εξελίξεις των ημερών, αύριο θα είμαστε τόσο στο παλιό 3ο δημοτικό (όπως έχουμε ανακοινώσει εδώ και μέρες και όπου θα γίνει κουβέντα για ζητήματα της συνέλευσης) και στο δημαρχείο (όπου θα παρακολουθήσουμε την συνέλευση εκεί).

Από αυτό το blog θα προσπαθούμε να ενημερώνουμε έγκαιρα για επόμενα ραντεβού και δράσεις που θα κανονίζονται στις γειτονιές μας τις επόμενες μέρες.

Στις 10:30 καλούμε σε προσυγκέντρωση στο μετρό Δάφνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: