9/3/12

Αυτή την ώρα παρέμβαση στη ΔΕΗ Αμφιθέας, ενάντια στις διακοπές ρεύματος

Αυτή την ώρα γίνεται παρέμβαση στη ΔΕΗ λεωφ. Αμφιθέας. Αφορμή της παρέμβασης ήταν η διακοπή τουλάχιστον 2 συνδέσεων ρεύματος ΔΕΗ στην Ηλιούπολη, που έγιναν τις προηγούμενες 2-3 μέρες. Από όσα έχουμε πληροφορηθεί από τη συνέλευση Ηλιούπολης, που είναι σε επαφή με τους εν λόγω κατοίκων, αυτοί δεν είχαν εξοφλήσει το χαράτσι. Επίσης έχουμε ενημερωθεί ότι από τη ΔΕΗ λεωφ. Αμφιθέας έχουν εκδοθεί (τις προηγούμενες μέρες) εντολές πληρωμής, κίνηση που σημαίνει το σπάσιμο του μορατόριουμ στις διακοπές σε σπίτια. Να θυμίσουμε ότι εδώ και εβδομάδες η ΔΕΗ, με προφορικές εντολές, δεν προχωρούσε σε διακοπές ρεύματος σε σπίτια που δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι. Τώρα αυτό σταμάτησε. Και δεν μπορεί να είναι τυχαίο με την πρόσφατη απόφαση του Σ.τ.Ε για την παρανομία της σύνδεσης του χαρατσιού με τους λογαριασμούς ρεύματος. Είναι προφανές ότι είναι μία κίνηση έντασης του εκβιασμού και της πίεσης από τη μεριά του κράτους και των τσιρακιών του (διευθυντές ΔΕΗ και εργολάβοι).


Ως άμεση απάντηση, καλέστηκε από τη συνέλευση Ηλιούπολης η παρέμβαση, που γίνεται αυτή τη στιγμή με τη συμμετοχή μελών γειτονικών συνελεύσεων κατοίκων. Συμμετέχουν και μέλη της δικιά μας. Επίσης υπάρχει επαφή με τους κατοίκους, που διακόπηκε το ρεύμα και προγραμματίζονται και άλλες κινήσεις.

Θα το τονίσουμε για άλλη μία φορά: όλοι τους θα μας βρίσκουν μπροστά τους. Το εννοούμε όταν λέμε ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ.

Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ενημέρωση από την παρέμβαση

Δεν υπάρχουν σχόλια: