13/11/11

Νέα συνέλευση Τρίτη 15/11, 18:00, κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη

Η εκδήλωση του Σαββάτου είχε μεγάλη συμμετοχή και έγινε εκτενής ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων τόσο για το νομικό καθεστώς του τέλους ακινήτου όσο και για πρακτικούς τρόπους αντίδρασης σε αυτό. Ήταν κοινός τόπος ότι είναι πολύ σημαντική η δημιουργία δικτύου στις γειτονιές για την αλληλοενημέρωση σε περιπτώσεις κοψιμάτων ρεύματος, για συλλογικό συντονισμό στις κινήσεις απέναντι στη ΔΕΗ και για την περαιτέρω ενημέρωση και οργάνωση δράσεων.

Συμφωνήθηκε να κάνουμε νέα συνέλευση την Τρίτη 15/11 στις 18:00 στο κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη στο δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου.

Στη συνέλευση θα δούμε:
- την παρέμβασή μας στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης
- τη συνέχεια των παρεμβάσεών μας στις γειτονιές για το θέμα και την πρακτική οργάνωση αυτών (δίκτυο τηλεφώνων για ενημέρωση, έκδοση κειμένων και αφισών)

Επίσης την Τετάρτη 16/11 στις 20:00 θα παρέμβουμε στο δημοτικό συμβούλιο του Αγίου Δημητρίου, στο δημαρχείο. Ως 1ο θέμα στην ημερήσια διάταξη έχει έρθει η λήψη απόφασης για υποστήριξη όποιων δημοτών δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν το χαράτσι. Θα πιέσουμε να πάρει θετική απόφαση που να καλύπτει όλους τους συμπολίτες μας, κατ'αναλογία με αντίστοιχες αποφάσεις που έχουν πάρει άλλοι δήμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: