12/12/08

Έχουμε εμφύλιο...

... με τους φασίστες, τους τραπεζίτες, το κράτος και τα μμε, όπως έγραψαν και οι σύντροφοι από τον σύλλογο υπαλλήλων του δήμου Αγ. Δημητρίου... και τους απανταχού υποτελείς τους, ας μην τους ξεχνάμε.

Μαθητές είχαν αποκλείσει από το πρωί τη λεωφόρο Βουλιαγμένης σε διάφορα σημεία (Πολυκλαδικά, στο σήμα της Ολυμπιακής, και κοντά στη Γλυφάδα), με καθιστικές διαμαρτυρίες και κάδους.

Μία υποτελής, αγανακτισμένη από το μπλοκάρισμα του δρόμου αλλά ευτυχισμένη με την αδιέξοδη ζωή της αποφάσισε να τσαλακώσει το αυτοκίνητό της κατευθύνοντάς το επάνω στους κάδους πίσω από τους οποίους ήταν καθισμένα παιδιά. Τα παιδιά ευτυχώς πρόλαβαν να σηκωθούν και να πηδήξουν στο πεζοδρόμιο και κάποια άλλα παιδιά να απαντήσουν στην υποτελή. Αυτή τη στιγμή η λεωφόρος είναι ορθάνοιχτη. Καλούμε όλους τους υποτελείς να γκαζώσουν στη λεωφόρο της ανυπαρξίας και να μας αφήσουν ήσυχους να ζήσουμε.

Πριν από λίγο ασημί αυτοκίνητο μάρκας Renault χτύπησε και εγκατέλειψε δύο μαθητές στην Ηλιούπολη, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ύψος Πολυκλαδικών. Οι αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν τον αριθμό των πινακίδων αλλά μετά από σχετική έρευνα διαπιστώθηκε πως δεν είναι καταχωρημένες. Με άλλα λόγια: ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ με οδηγό ΚΡΑΤΙΚΟ ή ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ αποπειράθηκε να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ δύο ΠΑΙΔΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: